Історія держави і права України: практикум

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. – 444 с.

Анотація

Навчальний посібник призначений для підготовки до семінарських занять з навчального курсу «Історія держави і права України» – обов’язкової дисципліни у вищих навчальних закладах юридичного профілю. Книга містить плани семінарів та методичні вказівки до кожної з тем, а також теми рефератів, перелік літератури для їх написання, тестові завдання, питання для самоконтролю та перелік контрольних питань, які виносяться на екзамен. Значне місце відведено текстам пам’яток права, вивчення яких надасть можливість виявити особливості побудови та функціонування державних інституцій, з’ясувати специфіку розвитку вітчизняного права на різних етапах його еволюції. Видання орієнтовано не лише на курсантів, студентів, слухачів, але й на тих, хто цікавиться історією вітчизняного права.
Учебное пособие предназначено для подготовки к семинарским занятиям по учебному курсу «История государства и права Украины» - обязательной дисциплины в высших учебных заведениях юридического профиля. Книга содержит планы семинаров и методические указания к каждой из тем, а также темы рефератов, перечень литературы для их написания, тестовые задания, вопросы для самоконтроля и перечень контрольных вопросов, которые выносятся на экзамен. Значительное место отведено текстам памятников права, изучение которых позволит выявить особенности построения и функционирования государственных институтов, выяснить специфику развития отечественного права на различных этапах его эволюции. Издание ориентировано не только на курсантов, студентов, слушателей, но и на тех, кто интересуется историей отечественного права.

Опис

Історія держави і права України : практикум / М. Ю. Бурдін, О. А. Гавриленко, І. Д. Коцан та ін. ; за ред. М. Ю. Бурдіна. – Харків : ФОП Бровін О.В., 2017. – 444 с.

Ключові слова

Держава і право. State and Law. Государство и право, Навчальні видання. Educational edition. Учебные издания, Україна. Ukraine. Украина, Історія. History. История, історія держави і права, история государства и права, практикум, 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові

Бібліографічний опис