До історії боротьби міліції Харківщини з самогоноварінням в роки НЕПу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2016

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, с.124-129.

Анотація

Розглянуто основні аспекти боротьби міліції з самогоноварінням і пияцтвом на Харківщині в період нової економічної політики, проаналізовано рівень цього явища, форми та методи боротьби з ним та їх ефективність. Рассмотрены основные аспекты борьбы милиции с самогоноварением в Харьковской области в период новой экономической политики, проанализирован уровень этого явления, формы и методы борьбы с ним и их эффективность.

Опис

Коцан І. Д. До історії боротьби міліції Харківщини з самогоноварінням в роки НЕПу. / І.Д. Коцан // Матеріали ІІІ науково-практичної конференції «Формування тверезого способу життя в сім’ї та суспільстві» 4-5 листопада 2016 р., Львів, Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького, с.124-129.

Ключові слова

Держава і право. State and Law. Государство и право, міліція, алкоголь, самогоноваріння, пияцтво, НЕП, нова економічна політика, злочинність, милиция, алкоголь, самогоноварение, пьянство, НЭП, новая экономическая политика, преступность, militia, alcohol, brew, hooch making, drunkenness, new economic policy, criminality

Бібліографічний опис