Податок на виведений капітал як інструмент стимулювання інвестиційної активності

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018-06

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики: тези доповідей та повідомлень учасників Всеукраїнської наук.-практ. конф. (1 червня 2018 р.). – Львів: ЛьвДУВС 2018.

Анотація

В роботі обгрунтовуються перваги податку на виведений капітал у порівнянні з податком на прибуток. Показано, яким чином податок на виведений капітал здатен стимулювати інвестиційну активність. The paper substantiates the merits of the tax on the withdrawn capital in comparison with the tax on profit. It is shown how the tax on the withdrawn capital can stimulate investment activity. В работе обоснованы преимущества налога на выведенный капитал в сравнении с налогом на прибыль. Показано, каким образом налог на выведенный капитал способен стимулировать инвестиционную активность.

Опис

Павленко Н.В. Податок на виведений капітал як інструмент стимулювання інвестиційної активності [Текст] / Н.В. Павленко //Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики: тези доповідей та повідомлень учасників Всеукраїнської наук.-практ. конф. (1 червня 2018 р.). – Львів: ЛьвДУВС 2018.- 208 с.- С. 121-123.

Ключові слова

економіка України, economy of Ukraine, экономика Украины, податок на виведений капітал, tax on withdrawn capital, налог на выведенный капитал, инвестиционная активность, інвестиційна активність, investment activity

Бібліографічний опис