Професійна підготовка працівників правоохоронних органів як основа конструктивної взаємодії поліції та громади

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917–2017 рр.) : зб. наук. ст. і тез доп. на наук.-практ. конф. до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові (м.Харків, 25 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків, 2017. С.124-126.

Анотація

Розглянуто теоретико-практичні засади конструктивної взаємодії поліції та громади. Досліджено сутність поняття Community Policing. Доведено, що реалії сьогодення щодо взаємодії поліції та громади зумовлюють актуалізацію питань про якість підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів.

Опис

Загуменна, Ю. О. Професійна підготовка працівників правоохоронних органів як основа конструктивної взаємодії поліції та громади // Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917–2017 рр.) : зб. наук. ст. і тез доп. на наук.-практ. конф. до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові (м.Харків, 25 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. Харків, 2017. С.124-126.

Ключові слова

Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины, взаємодія, громалянське суспільство, Community Policing, ,

Бібліографічний опис