Чого навчати у ХХІ столітті?

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017-11

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917–2017 рр.) : зб. наук. ст. і тез доп. на наук.-практ. конф. до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові (м. Харків, 25 листоп. 2017 р.). – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 285-287

Анотація

З огляду на прогностичну доповідь «Майбутнє різновидів праці. Професії, вміння і стратегія для робочої сили Четвертої індустріальної революції», представлену у матеріалах Всесвітнього економічного форуму у Давосі, та інші чинники аргументовано необхідність навчання критичному мисленню у складі «серцевинних вмінь» успішних працівників ХХІ століття.

Учитывая прогностическую доклад «Будущее разновидностей труда. Профессии, умения и стратегия для рабочей силы Четвертой индустриальной революции», представленную в материалах Всемирного экономического форума в Давосе, и другие факторы аргументированно необходимость обучения критическому мышлению в составе«сердцевинных умений» успешных работников XXI века.

Опис

Тягло, О. В. Чого навчати у ХХІ столітті? / Олександр Володимирович Тягло, Тетяна Степанівна Воропай // Підготовка охоронців правопорядку в Харкові (1917–2017 рр.) : зб. наук. ст. і тез доп. на наук.-практ. конф. до 100-річчя підготовки охоронців правопорядку в Харкові (м. Харків, 25 листоп. 2017 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2017. – С. 285-287.

Ключові слова

критичне мислення, Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика, Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации, Україна. Ukraine. Украина, серцевинні для праці вміння, critical thinking, критическое мышление, сердцевинные умения

Бібліографічний опис