Загальнодержавна програма з освіти у сфері прав людини як елемент механізму адміністративно-правового захисту прав дитини в Україні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2018

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Право і суспільство. – 2018. – № 3, ч. 1. – С. 192-195

Анотація

У статті розкрито основні положення та керівні ідеї Загальнодержавної програми з освіти у сфері прав людини та її вплив на захист прав дитини в Україні. Акцентується увага на недоліках Програми та можливих шляхах їх вирішення.
The article describes the main provisions and guiding principles of the National Program on Human Rights Education and its impact on the protection of the rights of the child in Ukraine. The attention is paid to the shortcomings of the Program and possible ways of their solution.
В статье раскрыты основные положения и руководящие идеи Общегосударственной программы по образованию в области прав человека и ее влияние на защиту прав ребенка в Украине. Акцентируется внимание на недостатках Программы и возможных путях их решения.

Опис

Коломоєць, Н. В. Загальнодержавна програма з освіти у сфері прав людини як елемент механізму адміністративно-правового захисту прав дитини в Україні / Н. В. Коломоєць // Право і суспільство. – 2018. – № 3, ч. 1. – С. 192-195.

Ключові слова

права дитини, права ребенка, child's rights, Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс, Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации, Україна. Ukraine. Украина, правова освіта, адміністративно-правовий захист прав, правовое образование, административно-правовая защита прав, legal education, mechanism of protection, administrative and legal protection

Бібліографічний опис