Дитина як жертва вбивства, вчиненого матір’ю

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 7. - С. 140-146.

Анотація

Стаття присвячена вивченню типології дітей-жертв вбивств, що вчиняються жінками в залежності від віку дитини. Виокремлюються наступні типи: новонароджені діти; діти у віці від 28 днів до одного року; діти віком від одного до шести років; діти у віці від шести до чотирнадцяти років; діти у віці від чотирнадцяти до вісімнадцяти років.
The article is devoted to the study of the child victim’s typology of murders committed by women, depending on age. Following types of victim are distinguished: infants; children aged from 28 days to one year; children aged from one to six years; children aged from six to fourteen years; children aged from fourteen to eighteen.
Статья посвящена изучению типологии детей-жертв убийств, совершаемых женщинами в зависимости от возраста ребенка. Выделяются следующие типы: новорожденные дети; дети в возрасте от 28 дней до одного года; дети в возрасте от одного до шести лет; дети в возрасте от шести до четырнадцати лет; дети в возрасте от четырнадцати до восемнадцати лет.

Опис

Шевченко, О. В. Дитина як жертва вбивства, вчиненого матір’ю / О. В. Шевченко // Вісник Кримінологічної асоціації України. - 2014. - № 7. - С. 140-146.

Ключові слова

Кримінологія. Criminology. Криминология, Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации, Україна. Ukraine. Украина, жертва, дитина, вбивство, сім’я, мати, victim, child, murder, family, mother, жертва, ребёнок, убийство, семья, мать

Бібліографічний опис