Криміналістична характеристика злочинів, що вчиняються під час виробництва продовольчих товарів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 4 (63). – С. 44-52

Анотація

Розглянуто погляди науковців на криміналістичну характеристику злочинів, а також досліджено особливості її структурних елементів, характерні для сфери виробництва продовольчих товарів. Scientists’ views on forensic characteristics of crimes considering it as a system of information about the features of this type of a crime, having forensic importance, reflecting natural relationships between them, and serving for constructing and inspection of investigative leads for solving specific tasks of the investigation, are considered. Dominant position in forensic characteristics of crimes committed in the sphere of food products’ manufacture has its modus operandi. It is considered by scientists as the modus operandi of a criminal, expressed in a certain system of operations and methods of preparation, commission and hiding a crime that is performed fully or partly, using appropriate tools and resources. Рассмотрены взгляды ученых на криминалистическую характеристику преступлений, а также исследованы особенности ее структурных элементов, характерные для сферы производства продовольственных товаров.

Опис

Аріт, К. В. Криміналістична характеристика злочинів, що вчиняються під час виробництва продовольчих товарів / К. В. Аріт // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2013. – № 4 (63). – С. 44-52.

Ключові слова

Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика, Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации, Україна. Ukraine. Украина, криміналістична характеристика, криминалистическая характеристика, forensic characteristics, економічні злочини, экономическая преступность, economic crimes, виробництво продовольчих товарів, производство продовольственных товаров, food products’ manufacture

Бібліографічний опис