Встановлення персональних даних особи порушника: прогалини адміністративного законодавства, що призводять до зниження ефективності роботи органів поліції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України: матер. міжнар. наук.-практ. конф. (11 квіт. 2019 р. м. Харків). Харків: ХНУВС, 2019. С. 248-249.

Анотація

На протязі всього існування національної правоохоронної системи органи до завдань яких віднесено забезпечення правопорядку на території держави, щоденно, в процесі реалізації своєї службової діяльності, стикаються з проблемними ситуаціями, які не дивлячись на ґрунтовну правову регламентацію їх діяльності, залишаються неурегульованими. Яскравим прикладом є проблема, що постає під співробітниками Національної поліції, напевно з часів її існування та існування її попередника – міліції, сутність якої стисло можна викласти наступним чином: для складання протоколів і здійснення провадження по справах про адміністративні правопорушення необхідною умовою є встановлення особи правопорушника.

Опис

Чишко К. О. Встановлення персональних даних особи порушника: прогалини адміністративного законодавства, що призводять до зниження ефективності роботи органів поліції / К. О. Чишко // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України: матер. міжнар. наук.-практ. конф. (11 квіт. 2019 р. м. Харків). - Харків: ХНУВС, 2019. - С. 248-249.

Ключові слова

Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE::Public law::Administrative law

Бібліографічний опис