Науково-практичний коментар Кодексу адміністративного судочинства України [станом на 17 січн. 2017 р.]

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2017

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Київ : Центр учб. літ., 2017. - 384 с.

Анотація

У цьому науково-практичному коментарі подано постатейний аналіз чинної редакції Кодексу адміністративного судочинства України з урахуванням змін і доповнень, внесених до нього станом на 2017 рік. Детально розглянуто усі 8 розділів коментованого Кодексу, особливу увагу приділено аналізу положень, присвячених новелам апеляційного і касаційного провадження в адміністративних справах та підставам і порядку перегляду судових рішень Верховним Судом України, виходячи з нової системи судоустрою України. Додаються тексти і витяги з текстів нормативно-правових актів з питань організації адміністративного судочинства, широко аналізується судова практика щодо застосування окремих положень КАСУ. Мета коментаря — дати чітке системне уявлення про адміністративний юрисдикційний процес як врегульовану нормами адміністративного процесуального права діяльність суду, що здійснюється в установленому законом порядку та визначається системою взаємопов’язаних адміністративних процесуальних прав, обов’язків і адміністративних процесуальних дій суду, органу державного виконання та учасників процесу з їх реалізації. Видання розраховано на суддів та працівників суду, адвокатів та інших практикуючих юристів, студентів, аспірантів і викладачів юридичних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також усіх, хто цікавиться питаннями організації і провадження судами справ в порядку адміністративного судочинства.

Опис

Науково-практичний коментар Кодексу адміністративного судочинства України: станом на 17 січ. 2017 р. / [ Н. О. Армаш, О. І. Безпалова, Н. С. Васильєва та ін., за заг. ред. С. В. Пєткова]. - Київ : Центр учб. літ., 2017. - 384 с.

Ключові слова

адміністративне судочинство, правосуддя в адміністративних справах, юрисдикція адміністративних судів щодо вирішення адміністративних справ, justice in administrative cases, здійснення адміністративного судочинства, административное судопроизводство, administrative proceedings, jurisdiction of administrative courts to decide administrative cases, implementation of administrative proceedings, правосудие по административным делам, юрисдикция административных судов по решению административных дел, осуществления административного судопроизводства, Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс, Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания, Україна. Ukraine. Украина, коментарі

Бібліографічний опис