Збірник нормативно-правових актів у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні

Анотація

У представленому збірнику відображена система законодавства у сфері наукової та науково-технічної діяльності України з урахуванням останніх змін. Зміст збірника викладений у логічній послідовності, кожен його розділ та параграф відповідає відокремленому питанню законодавчого регулювання наукової та науково-технічної діяльності в Україні: угоди між Україною та ЄС у сфері науки і техніки, питання організації наукової та науково-технічної діяльності в Україні, інноваційна діяльність в Україні, наукові та технологічні парки, державні інституції у сфері науки і техніки, державне фінансування наукової та науково-технічної діяльності, національне регулювання міжнародного співробітництва у науковій сфері, порядок здобуття наукових ступенів та вчених звань, порядок проходження атестації наукових установ та наукових працівників, питання оформлення прав інтелектуальної власності на результати наукової та науково-технічної діяльності, організації та проведення наукових конкурсів, надання державних премій для науковців, організація наукової та науково-технічної діяльності у наукових та науково-освітніх установах Міністерства внутрішніх справ України, державні стандарти у сфері наукової та науково-технічної діяльності. Збірник нормативно-правових актів з питань наукової та науково-технічної діяльності буде корисним для науковців, керівників наукових установ, здобувачів наукових ступенів, службовців державного апарату у сфері науки та всіх, хто досліджує стан законодавства у цій сфері.
The presented collection reflects the system of legislation in the field of scientific and scientific-technical activities of Ukraine, taking into account the latest changes. The collection will be useful for scientists, heads of scientific institutions, degree seekers, employees of the state apparatus in the field of science and all those who study the state of legislation in this field.
Представленный сборник отражает систему законодательства в сфере научной и научно-технической деятельности Украины с учетом последних изменений. Сборник будет полезен ученым, руководителям научных учреждений, соискателям ученых степеней, сотрудникам государственного аппарата в области науки и всем, кто изучает состояние законодательства в этой сфере.

Опис

Збірник нормативно-правових актів у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні / [упоряд.: Д. В. Швець, О. С. Бакумов, О. О. Хань та ін.]; Наук.-дослід. ін-т прав. забезпечення інновац. розвитку НАПН України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : Право, 2019. – 880 с. – ISBN 978-966-937-802-6.

Ключові слова

Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика, Науково-методичні видання. Scientific and methodical publications. Научно-методические издания, Україна. Ukraine. Украина, науково-дослідницька діяльність, нормативно-правове забезпечення, організації науково-дослідної роботи, підготовка наукових і науково-педагогічних кадрів, підготовка кадрів, научно-исследовательская деятельность, нормативно-правовое обеспечение, организации научно-исследовательской работы, подготовка научных и научно-педагогических кадров, подготовка кадров, research activities, personnel training

Бібліографічний опис

Збірник нормативно-правових актів у сфері наукової та науково-технічної діяльності в Україні / [упоряд.: Д. В. Швець, О. С. Бакумов, О. О. Хань та ін.]. – Харків : Право, 2019. – 880 с. - ISBN 978-966-937-802-6