Методика ерготерапії тренерів з одноборств після лікування коронавірусної хвороби - Хацаюк, О. В.; Khatsaiuk, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4166-9099; Ілюха, Л. М.; Iliukha, L. M.; Панчук, А. П.; Panchuk, A. P.; Панчук, І. В.; Panchuk, I. V.; Мазур, В. Й.; Mazur, V. Y.; Дерябкіна, Т. В.; et al. (Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - 2022. - Вип. 7(152). - С. 119-128, 2022)
Розглянуто питання впровадження у систему самоосвіти тренерів, які спеціалізуються в спортивних видах боротьби та повноконтактних одноборствах сучасних методик фізичної терапії, ерготерапії після лікування коронавірусної хвороби Covid-19 (SARS-CoV-2, або 2019-nCoV). Опрацьовано методику ерготерапії тренерів, які спеціалізуються у спортивному та бойовому розділі боротьби самбо після лікування коронавірусної хвороби.

The issue of introduction into the system of self-education of trainers who specialize in sports types of wrestling and full-contact single combats of modern methods of physical therapy, occupational therapy after treatment of the coronavirus disease Covid-19 (SARS-CoV-2, or 2019-nCoV). The methodology of occupational therapy of trainers who specialize in the sports and combat section of sambo wrestling after treatment for the coronavirus disease.

Рассмотрены вопросы внедрения в систему самообразования тренеров, которые специализируются в спортивных видах борьбы и полноконтактных единоборствах современных методик физической терапии, эрготерапии после лечения коронавирусной болезни Covid-19 (SARS-CoV-2 или 2019-nCoV). Проработана методика эрготерапии тренеров, которые специализируются в спортивном и боевом разделе борьбы самбо после лечения коронавирусной болезни.
Methods of occupational therapy for trainers who specialize in Martial Arts after treatment of coronavirus disease
Хацаюк, О. В. Методика ерготерапії тренерів з одноборств після лікування коронавірусної хвороби / Хацаюк О. В., Ілюха Л. М., Панчук А. П. та ін. // Науковий часопис НПУ імені М. П. Драгоманова. Серія 15: Науково-педагогічні проблеми фізичної культури (фізична культура і спорт). - 2022. - Вип. 7(152). - С. 119-128. - DOI :10.31392/NPU-nc.series15.2022.7(152).28. УДК: 796.071.4.42[8]-615-825-5.
Keywords: Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; апробація; approbation; апробация; боротьба самбо; Sambo wrestling; борьба самбо; дихальні комплекси; respiratory complexes; дыхательные комплексы; засоби відновлення; средства восстановления; recovery tools; ерготерапія; occupational therapy; эрготерапия; тренери; trainers; тренеры; коронавірусна хвороба; coronavirus disease; коронавирусная болезнь