Інформаційні системи Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України – важливе джерело інформації в ході розслідування злочинів - Приходько, В. О.; Prykhodko, V. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4408-6948 (Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 137-139, 2019)
Розглянуто основні інформаційні системи Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України.

The main information systems of the Department are considered information and analytical support National Police of Ukraine.

Рассмотрены основные информационные системы Департамента информационно-аналитической поддержки Национальной полиции Украины.
Приходько, В. О. Інформаційні системи Департаменту інформаційно-аналітичної підтримки Національної поліції України – важливе джерело інформації в ході розслідування злочинів / Владлена Олександрівна Приходько // Процесуальне та техніко-криміналістичне забезпечення досудового розслідування : тези доп. всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 28 листоп. 2019 р.). – Харків, 2019. – С. 137-139.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Национальная полиция Украины; інформаційні системи; Департамент інформаційно-аналітичної підтримки; Департамент информационно-аналитической поддержки; Department of Information and Analytical Support; информационные системы; information systems