Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs; Кафедра інформаційних технологій та захисту інформації (Харків: ХНУВС, 2015. - 88 с., 2015)
У збірнику висвітлено погляди науковців та практиків щодо актуальних питань розробки і впровадження компонентів інформаційних технологій в діяльності правоохоронних органів, інформаційної безпеки в діяльності ОВС, проблем підготовки кадрів для інформаційно-аналітичних підрозділів ОВС.

Scientists’ and practical persons’ estimations as to topical issues associated with development and integration of informational technologies into activity of law enforcement agencies, information security in activity of IAA, challenges of training personnel for information and analytical subdivisions of IAA, are highlighted in the collection.

В сборнике освещены взгляды ученых и практиков по актуальным вопросам разработки и внедрения компонентов информационных технологий в деятельность правоохранительных органов, информационной безопасности в деятельности ОВД, проблемам подготовки кадров для информационно-аналитических подразделений ОВД.
матеріали наук.-практ. семінару
Застосування інформаційних технологій у правоохоронній діяльності: матеріали наук.-практ. семінару, м. Харків, 27 травня 2015 р. / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: ХНУВС, 2015. - 88 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; інформаційні технології; информационные технологии