Проблеми взаємодії суб’єктів забезпечення кібербезпеки за нормами Закону України «Про основні засади забезпечення кібербезпеки України» - Зозуля, І. О.; Zozulia, I. O.; Стецик, Р. М.; Stetsyk, R. M.; Зозуля Ігор (Безпека у кіберсфері : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Кам’янець-Подільський, 28 трав. 2025 р.). – Кам’янець-Подільський: ХНУВС, 2025. – С. 39-41, 2025)
Визначено особливості взаємодії між суб’єктами забезпечення кібербезпеки, проаналізовано їх зміст, виявлено окремі суттєві недоліки. Основною проблемою є нечіткість розмежування повноважень між суб’єктами, що призводить до дублювання функцій або появи прогалин у забезпеченні кібербезпеки.

The features of interaction between cybersecurity entities have been identified, their content has been analyzed, and some significant shortcomings have been identified. The main problem is the unclear division of powers between entities, which leads to duplication of functions or the appearance of gaps in cybersecurity.
Keywords: кібербезпека; суб’єкти забезпечення кібербезпеки; взаємодія; cybersecurity; cybersecurity entities; interaction