Підготовка кінологів як один із пріоритетних напрямів роботи ХНУВС - Сокуренко, В. В.; Sokurenko, V. V.; Valerii Sokurenko (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.- практ. конф. (м. Харків, 17 листоп. 2021 р.). – Харків : ХНУВС, 2021. – С. 12-14, 2021)
Розглянуто питання кінологічної підготовки у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Зазначено, що для забезпечення необхідного рівня підготовки кінологів для підрозділів Національної поліції варто оновити підходи до цього питання та запровадити деякі зміни.

The issue of cynological training at Kharkiv National University of Internal Affairs is considered. It is noted that in order to ensure the necessary level of training of cynologists for the National Police, it is necessary to update the approaches to this issue and introduce some changes.

Рассмотрены вопросы кинологической подготовки в Харьковском национальном университете внутренних дел. Указано, что для обеспечения необходимого уровня подготовки кинологов для подразделений Национальной полиции следует обновить подходы к этому вопросу и ввести некоторые изменения.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; поліція; полиция; police; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Харківський національний університет внутрішніх справ; Харьковский национальный университет внутренних дел; Kharkiv National University of Internal Affairs; підготовка кадрів; подготовка кадров; training; підготовка кінологів; подготовка кинологов; training of cynologists; підвищення кваліфікації; повышение квалификации; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; dog units