Принципи взаємодії державних та недержавних суб’єктів правоохорони в Україні - Завальний, М. В.; Zavalny, M. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-4191-061X; ResearcherID: D-1788-2016 (Правовий часопис Донбасу. – 2018. – № 1 (62). – С. 114-119, 2018)
У статті розглянуто загальні та спеціальні принципи взаємодії державних та недержавних суб’єктів право охорони. Зауважено, що зазначені принципи обумовлюють цілі, завдання, характер та види заходів, коло суб’єктів та об’єктів діяльності в даній сфері.

The article review general and specific principles of cooperation between public and private subjects of law enforcement; these principles specifies objectives, tasks, character and types of measure, subjects and objects in sphere analyzed.

В статье рассмотрены общие и специальные принципы взаимодействия государственных и негосударственных субъектов правоохраны; указанные принципы определяют цели, задачи, характер и виды мер, круг субъектов и объектов деятельности в данной сфере.
Principles of cooperation between public and private subjects of law enforcement in Ukraine
Завальний М.В. Принципи взаємодії державних та недержавних суб’єктів правоохорони в Україні / Завальний Михайло Володимирович // Правовий часопис Донбасу. – 2018. – № 1 (62). – С. 114-119.
Keywords: Адміністративне право та процес. Administrative Law and Procedure. Административное право и процесс; правоохоронна діяльність; law enforcement activity; правоохранительная деятельность; суб’єкти правоохорони; subjects of law enforcement; субъекты правоохраны; взаємодія; взаимодействие; cooperation; принципи; принципы; principles; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина