Проблеми вдосконалення правого регулювання діяльності Національної поліції України з метою забезпечення особистої безпеки поліцейського під час виконання повноважень в умовах проведення антитерористичної діяльності - Шевченко, Т. В.; Shevchenko, T. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0366-7217 (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 251-253., 2019)
Пропонується вдосконалити правове регулювання діяльності Національної поліції України з метою забезпечення особистої безпеки поліцейського під час виконання повноважень в умовах проведення антитерористичної діяльності. Також автор пропонує проводити роз’яснювальну роботу серед населення із залученням засобів масової інформації з приводу розширення повноважень підрозділів Національної поліції України в зоні проведення антитерористичної операції.

It is proposed to improve the legal regulation of the activities of the National Police of Ukraine in order to ensure the personal safety of the police officer during the performance of his powers in the conditions of conducting anti-terrorist activities. The author also proposes to carry out explanatory work among the population with the involvement of the mass media regarding the expansion of the powers of the National Police of Ukraine in the area of the anti-terrorist operation.

Предлагается усовершенствовать правовое регулирование деятельности Национальной полиции Украины с целью обеспечения личной безопасности полицейского при выполнении полномочий в условиях проведения антитеррористической деятельности. Также автор предлагает проводить разъяснительную работу среди населения с привлечением средств массовой информации о расширении полномочий подразделений Национальной полиции Украины в зоне проведения антитеррористической операции.
Шевченко, Т. В. Проблеми вдосконалення правого регулювання діяльності Національної поліції України з метою забезпечення особистої безпеки поліцейського під час виконання повноважень в умовах проведення антитерористичної діяльності / Тихін Віталійович Шевченко // Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф. (Харків, 11 квіт. 2019 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 251-253.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; особиста безпека поліцейського; personal safety of policeman; личная безопасность полицейского; антитерористична діяльність; anti-terrorist activity; антитеррористическая деятельность