Методологія дослідження механізму протидії злочинності - Литвинов, О. М.; Lytvynov, O. M.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2952-8258 (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 36. - С. 8-13, 2007)
Розглянуто аналіз механізму протидії злочинності через призму та із застосуванням методології дослідження механізму управлінської діяльності. Надано практичні рекомендації щодо вирішення зазначених питань. Рассмотрены анализ механизма противодействия преступности через призму и с применением методологии исследования механизма управленческой деятельности. Даны практические рекомендации по решению указанных вопросов. The analysis of the mechanism of combating crime through the prism and using the methodology of research of the mechanism of management activity is considered. Practical recommendations are given to address these issues.
Литвинов О. М. Методологія дослідження механізму протидії злочинності / О. М. Литвинов // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 36. – С. 8-13.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; протидя злочинності; opposing crime; противодействия преступности; протидія; противодействие; opposition; злочин; crime; преступление