Актуальні питання забезпечення правової допомоги в кримінальному провадженні - Мартовицька, О. В.; Martovytska, O. V.; Олена Мартовицька (Актуальні питання кримінального процесу, криміналістики та судової експертизи : матеріали міжвідом. наук. – практ. конф. (м. Київ, 24 лист. 2017 р.) : у 2-х ч. - Київ: Нац. акад. внутр. справ, 2017. – Ч. 1. – С. 111-113, 2017)
У сучасних умовах одним із пріоритетних напрямів є законодавче закріплення та забезпечення належного й ефективного правового захисту прав і законних інтересів особи, надання правової допомоги. Держава має вирішити проблемні питання щодо забезпечення правової допомоги з метою захисту прав, свобод і законних інтересів особи. In today's conditions, one of the priority areas is legislative consolidation and ensuring the proper and effective legal protection of the rights and legitimate interests of the individual, the provision of legal assistance. The state must solve the problem issues of providing legal assistance in order to protect the rights, freedoms and legitimate interests of the individual. В современных условиях одним из приоритетных направлений является законодательное закрепление и обеспечение надлежащего и эффективного правовой защиты прав и законных интересов лица, оказание правовой помощи. Государство должно решить проблемные вопросы по обеспечению правовой помощи с целью защиты прав, свобод и законных интересов личности.
Keywords: правова допомога; кримінальне провадження; Україна; criminal proceedings; Ukraine