Удосконалення фізичної підготовки правоохоронців МВС України на початковому етапі навчання - Моргунов, О. А.; Morhunov, O. A.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2259-3620 (Честь і закон. – 2014. – № 2 (49). – С. 46-49, 2014)
Розглянуто актуальну проблему фізичної підготовки курсантів МВС України у початковий період навчання. Запропоновано сучасні шляхи вирішення зазначеної проблеми, визначено цілі та завдання. Наведено основні умови, які сприяють поліпшенню фізичної підготовленості як базового чинника готовності до виконання завдань за призначенням.

Considered the actual problem of physical training of cadets of the Ministry of Internal Affairs of Ukraine in the initial period of training. Modern ways of solving the specified problem are proposed, goals and objectives are defined. The main conditions that contribute to the improvement of physical fitness as a basic factor of readiness to perform tasks as assigned are given.

Рассмотрена актуальная проблема физической подготовки курсантов МВД Украины в начальный период обучения. Предложены современные пути решения данной проблемы, определены цели и задачи. Приведены основные условия, способствующие улучшению физической подготовленности как базового фактора готовности к выполнению задач по назначению.
Моргунов, О. А. Удосконалення фізичної підготовки правоохоронців МВС України на початковому етапі навчання / О. А. Моргунов // Честь і закон. – 2014. – № 2 (49). – С. 46-49.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; Фізична культура. Спорт. Physical Education. Sport. Физическая культура. Спорт; фізична підготовка; курсанти; початковий період навчання; физическая подготовка; курсанты; cadets; physical training