Історичні витоки звільнення від відбування покарання з випробуванням - Книженко, О. О.; Knyzhenko, O. O.; ORCID: http://orcid.org/0000-0001-9252-7464 (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 264-270, 2005)
З’ясовані історичні корені умовного засудження, що дозволило розв’язати низку практичних питань: підстави його застосування, умови звільнення, можливість покладення на засудженого певних обов’язків та ін. Выяснены исторические корни условного осуждения, что позволило решить ряд практических вопросов: основания его применения, условия освобождения, возможность возложения на осужденного определенных обязанностей и др. The historical roots of the conditional conviction are clarified, which allowed to solve a number of practical issues: the grounds for its application, conditions of release, the possibility of assigning certain duties to the convict, etc.
Книженко, О. О. Історичні витоки звільнення від відбування покарання з випробуванням / О. О. Книженко // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2005. – Вип. 31. - С. 264-270
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Кримінально-виконавче право. Criminal and Executive Law. Уголовно-исполнительное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; звільнені від відбування покарання з випробуванням; освобожденные от отбывания наказания с испытанием; probation-free; історичний аспект; исторический аспект; умовне засудження; условное осуждение; probation