Аналіз інформації в управлінській діяльності органів внутрішніх справ за допомогою кількісних методів - Ковальська, В. В.; Kovalska, V. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 70 - 74, 2002)
Проводиться науковий аналіз об’єктивних закономірностей суспільних процесів, оцінюється суб’єктивна діяльність людей за допомогою наукового аналізу з застосуванням кількісного методу соціальної інформації. Проводится научный анализ объективных закономерностей общественных процессов, оценивается субъективная деятельность людей с помощью научного анализа с применением количественного метода социальной информации. The scientific analysis of objective laws of social processes is carried out, the subjective activity of people is estimated by means of the scientific analysis with application of a quantitative method of social information.
Ковальська, В. В. Аналіз інформації в управлінській діяльності органів внутрішніх справ за допомогою кількісних методів / В. В. Ковальська // Вісник Національного університету внутрішніх справ.- 2002.- Вип. 20.- С. 70 - 74
Keywords: методи управління; методы управления; ОВС; ОВД; математичні методи управління; математические методы управления; кількісні методи управління; количественные методы управления; система ОВС; система ОВД; кадри управління; кадры управления; аналітична робота в ОВС; аналитическая работа в ОВД; соціальна інформація; социальная информация