Співвідношення права та моральності у поглядах М.К. Ренненкампфа - Ковальова, І. В.; Kovalova, I. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 36-40., 2007)
Розкрито взаємодію та взаємозв’язок права і моральності через призму переконань М. К. Ренненкампфа, видатного українського правознавця другої половини ХІХ ст., на тлі поглядів інших відомих науковців – попередників автора (Гроція, Пуффендорфа, Томазія, Канта). Раскрыто взаимодействие и взаимосвязь права и нравственности через призму убеждений М. К. Ренненкампфа, выдающегося украинского правоведа второй половины XIX в., на фоне взглядов других известных ученых - предшественников автора (Гроция, Пуффендорфа, Томазия, Канта). The interaction and interrelation of law and morality is revealed through the lens of the conviction of MK Rennenkampf, a prominent Ukrainian jurist of the second half of the 19th century. against the views of other well-known scientists - the precursors of the author (Grotius, Puffendorf, Tomasiah, Kant).
Ковальова, І. В. Співвідношення права та моральності у поглядах М.К. Ренненкампфа / І. В. Ковальова // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2007. - Вип. 37. - С. 36-40.
Keywords: Держава і право. State and Law. Государство и право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; М. К. Ренненкампф; право; моральність; моральность; right; morality; Гроцій Гуго де Гроот; Гроций Гуго де Гроот; С. Пуффендорф; Христіан Томазій; Христиан Томазий; І. Кант; И. Кант; наукові погляди; научные взгляды; scientific views; наукові школи; scientific schools; научные школы