Використання інформаційних технологій освіти у підготовці фахівців сектору безпеки і оборони України - Федоренко, О. І.; Fedorenko, O. I.; Федоренко Олена (Освітньо-наукове забезпечення діяльності складових сектору безпеки і оборони України: тези ХІ Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Хмельницький, 15 листоп. 2018 р.). - Хмельницький : вид-во НАДПСУ, 2018. - С. 506-508, 2018)
У тезах розглянуто дидактичні особливості найбільш суттєвих інформаційних технологій освіти, які відображають загальні можливості у підготовці фахівців сектору безпеки.

The theses consider the didactic features of the most significant information technologies in education, which reflect the general possibilities in the training of security sector specialists.
Keywords: інформаційні технології освіти; інформаційна компетентність; фахівці сектору безпеки