Поміщення особи до стаціонару медичного закладу для проведення судово-медичної експертизи - Янченко, І. М.; Yanchenko, I. M. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 153-157, 2009)
Розглянуто актуальні питання щодо процесуальних особливостей поміщення особи до стаціонару медичного закладу для проведення судово-медичної експертизи. Рассмотрены актуальные вопросы о процессуальных особенностях помещения лица в стационар медицинского заведения для проведения судебно-медицинской экспертизы. Current problems on procedural peculiarities of the person’s placement to the hospital in order to conduct a forensic medical examination are researched.
Янченко, І. М. Поміщення особи до стаціонару медичного закладу для проведення судово-медичної експертизи / І. М. Янченко // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. - 2009. - № 4 (47). - С. 153-157
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; судово-медична експертиза; судебно-медицинская експертиза