Благодійність як соціальний феномен - Грищенко, Н. В.; Hryshchenko, N. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-6719-3754 (Realita a perspektívy vývoja spoločnosti: sociálne, psychologické a politické aspekty – Vysoká škola Danubius, Sládkovičovo, Slovenská republika, 2016. – S.46-50., 2016)
У статті пропонується осмислення доброчинності як соціального феномену в контексті його взаємозв’язку із загальнолюдськими цінностями. The article suggests comprehension of charity as a social phenomenon in the context of its interconnection with universal human values. В статье предлагается осмысление благотворительности как социального феномена в контексте его взаимосвязи с общечеловеческими ценностями.
Грищенко Н. В. Благодійність як соціальний феномен./ Н. В. Грищенко // Realita a perspektívy vývoja spoločnosti: sociálne, psychologické a politické aspekty – Vysoká škola Danubius, Sládkovičovo, Slovenská republika, 2016. – S.46-50.
Keywords: благодійність; соціальна взаємодія; вчинок; допомога; charity; благотворительность; help; social interaction; социальное взаимодействие; deed; поступок; помощь