Заздрість та заздрісність як предмет досліджень у сучасній українській психології - Мохорєва, О. М.; Mokhorieva, O. M. (Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.). - Харків, 2018. - С. 69 - 72, 2018)
В статті розкривається заздрість та заздрісність як предмет досліджень у сучасній українській психології.

The article reveals envy and envy as a subject of research in modern Ukrainian psychology.

В статье раскрывается зависть и завистливость как предмет исследований в современной украинской психологии.
Мохорєва О. М. Заздрість та заздрісність як предмет досліджень у сучасній українській психології / О. М. Мохорєва // Актуальні напрями практичної психології і психотерапії : матеріали VII Харків. наук.-практ. конф. (м. Харків, 2 берез. 2018 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ, ф-т № 6, Каф. соціології та психології. - Харків, 2018. - С. 69 - 72.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; заздрість; заздрісність; заздрощі; зависть; завистливость; завидование; envy