Техніка тактичної комунікації під час воєнного стану з озброєними особами, які перебувають у стані психічного розладу - Бамбуляк, М. В.; Bambuliak, M. V.; Михайло Бамбуляк (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. [за матеріалами Х Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 3 лип. 2025 р.)]. – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 390-396, 2025)
Робота присвячена методам тактичної комунікації з озброєними особами в стані психічної дестабілізації, поєднуючи теоретичні основи психодіагностики з алгоритмами кризового втручання.

The work is devoted to methods of tactical communication with armed individuals in a state of mental destabilization, combining the theoretical foundations of psychodiagnostics with crisis intervention algorithms.
Keywords: тактична комунікація; психічна дестабілізація; переговорні техніки; оперативна безпека; tactical communication; mental destabilization; negotiation techniques; operational security