Зарубіжний досвід розшуку дітей, які вважаються зниклими безвісти, на прикладі Сполучених Штатів Америки - Макаренко, В. C.; Makarenko, V. S.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-3310-0684; Макаренко, П. В.; Makarenko, P. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-9055-3287 (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 193-196, 2022)
На прикладі Сполучених Штатів Америки висвітлено зарубіжний досвід розшуку дітей, які вважаються зниклими безвісти. На примере Соединенных Штатов Америки освещен зарубежный опыт розыска детей, считающихся пропавшими без вести. The example of the United States of America highlights the foreign experience of searching for children who are considered missing.
Макаренко В. C. Зарубіжний досвід розшуку дітей, які вважаються зниклими безвісти, на прикладі Сполучених Штатів Америки / В. С. Макаренко, А. В. Макаренко // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 193-196.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Сполучені Штати Америки; розшук дітей; діти; безвісти зниклі; офіцери поліції; зникла дитина; система AMBER Alert; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; розыск детей; дети; без вести пропавшие; офицеры полиции; пропавший ребенок; AMBER Alert system; search for children; children; missing; police officers; missing child