Проблеми слідчої практики щодо проведення деяких слідчих (розшукових) дій та шляхи їх удосконалення - Салманов, О. В.; Salmanov, O. V.; Олексій Салманов (Actual priorities of modern science, education and practice : Proceedings of the ХХI International Scientific and Practical Conference (Paris, France, 31 May-03 June, 2022). - Paris, 2022. - P. 324-328, 2022)
Досліджено питання про шляхи вдосконалення слідчої практики щодо проведення слідчих (розшукових) дій. Розглянуто труднощі та помилки, які зустрічаються в слідчій практиці під час проведення слідчих (розшукових) дій, що пов’язані з обмеженням конституційного права на недоторканність житла чи іншого володіння особи.

The issue of ways to improve investigative practice in conducting investigative (search) actions has been studied. Difficulties and errors encountered in investigative practice during investigative (search) actions related to the restriction of the constitutional right to the inviolability of a person's home or other possessions are considered.

Исследован вопрос о путях совершенствования следственной практики проведения следственных (розыскных) действий. Рассмотрены трудности и ошибки, которые встречаются в следственной практике в ходе следственных (розыскных) действий, связанных с ограничением конституционного права на неприкосновенность жилья или иного владения лица.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; слідчі (розшукові) дії; investigative (research) actions; следственные (розыскные) действия; слідча практика; investigative practice; следственная практика; недоторканність житла; inviolability of housing; неприкосновенность жилья; органи досудового розслідування; bodies of pre-trial investigation; органы досудебного расследования; порушення прав та свобод людини; violation of human rights and freedoms; нарушение прав и свобод человека