Проблеми створення навчального єдиного реєстру досудових розслідувань - Демидов, З. Г.; Demydov, Z. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-2821-8047; Колмик, О. О.; Kolmyk, О. О.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-0401-9588 (Актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності військових формувань та правоохоронних органів : зб. тез доп. VIII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 31 жовт. 2019 р.) . – Харків : НАНГУ, 2019. – С.69-70, 2019)
Розглянуто проблеми створення навчального єдиного реєстру досудових розслідувань.

The problems of creating a single educational register of pre-trial investigations are considered.

Рассмотрены проблемы создания учебного единого реестра досудебных расследований.
Демидов? З. Г. Проблеми створення навчального єдиного реєстру досудових розслідувань / З. Г. Демидов, О. О. Колмик // Актуальні питання забезпечення службово-бойової діяльності військових формувань та правоохоронних органів : зб. тез доп. VIII Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Харків, 31 жовт. 2019 р.) / Нац. акад. Нац. гвардії України. – Харків : НАНГУ, 2019. – С.69-70.
Keywords: Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Техніка. Технічні науки. Machinery. Engineering. Техника. Технические науки; Єдиний реєстр досудових розслідувань; Единый реестр досудебных расследований; Unified register of pre-trial investigations