Правове регулювання підвищення рівня соціального захисту поліцейських - Бугайчук, К. Л.; Bugaychuk, K. L.; Костянтин Бугайчук (Сучасна європейська поліцеїстика та можливості її використання в діяльності Національної поліції України : зб. тез доп. учасників міжнар. наук.-практ. конф.(Харків, 11 квіт. 2019 р.). — Харків : ХНУВС, 2019. – С. 59-61, 2019)
Запропоновано зміни до закону України «Про Національну поліцію», які дозволять удосконалити механізм соціального захисту поліцейських, створити належні умови праці для особового складу, підвищити внутрішню мотивацію працівників при виконанні завдань із забезпечення публічної безпеки та порядку в державі.

Amendments to the Law of Ukraine "On the National Police" are proposed, which will improve the mechanism of social protection of police officers, create proper working conditions for personnel, and increase the internal motivation of employees when performing tasks to ensure public safety and order in the state.

Предложены изменения в закон Украины «О Национальной полиции», позволяющие усовершенствовать механизм социальной защиты полицейских, создать надлежащие условия труда для личного состава, повысить внутреннюю мотивацию работников при выполнении задач по обеспечению публичной безопасности и порядка в государстве.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; соціальний захист поліцейських; social protection of police officers; социальная защита полицейских