Правова політика в умовах євроінтеграції: теоретико-правові трансформації національного права - Зеленін, Р. В.; Zelenin, R. V. (Актуальні проблеми сучасної науки в дослідженнях молодих учених, курсантів та студентів : тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. (м. Вінниця, 16 трав. 2025 р.). – Вінниця : ХНУВС, 2025. – С. 244-247, 2025)
Наголошено, що процеси євроінтеграції обумовлюють необхідність сутнісного оновлення правової політики України, яка втрачає одновимірний характер і перетворюється на інтегративну систему стратегічних дій, спрямованих на трансформацію національного права відповідно до стандартів Європейського Союзу.

It is emphasized that the processes of European integration necessitate a fundamental renewal of Ukraine's legal policy, which loses its one-dimensional character and turns into an integrative system of strategic actions aimed at transforming national law in accordance with European Union standards.
Keywords: Україна; європейська інтеграція; правова політика; правова трансформація; Ukraine; European integration; legal policy; legal transformation