Паразитизм у науці та його кримінологічні ризики і загрози: духовно-ціннісні аспекти підготовки та атестації наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації - Кріцак, І. В.; Kritsak, I. V.; Іван Кріцак (Підготовка правоохоронців в системі МВС України в умовах воєнного стану : зб. наук. пр. (м. Харків, 26 трав. 2022 р.). – Харків : ХНУВС, 2022. - С. 68-70, 2022)
В статті розкриті духовно-ціннісні аспекти підготовки та атестації наукових і науково-педагогічних кадрів вищої кваліфікації.

The article reveals the spiritual and value aspects of training and certification of scientific and scientific-pedagogical staff of the highest qualification.

В статье раскрыты духовно-ценностные аспекты подготовки и аттестации научных и научно педагогических кадров высшей квалификации.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінологія. Criminology. Криминология; атестація науково-педагогічних кадрів; атестація наукових кадрів; виховання наукових кадрів; наука; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; аттестация научно-педагогических кадров; аттестация научных кадров; воспитание научных кадров; certification of scientific and pedagogical personnel; certification of scientific personnel; education of scientific personnel