Соціально шкідливі наслідки сприйняття інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості - Олішевський, О. В.; Olishevskyi, O. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0003-1102-0675 (Форум права. – 2016. – № 2. – С. 135–139, 2016)
Окреслено стан інформаційного простору України, спираючись на офіційні джерела та результати досліджень науковців. На основі аналізу результатів наукових та практичних досліджень визначено конкретну шкоду від сприйняття інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості.

The state of Ukraine's information space is outlined based on official sources and the results of the scientific researches. The concrete harm to the perception of information containing propaganda of violence and cruelty is identified based on the analysis of scientific and practical researches.

Обозначено состояние информационного пространства Украины, опираясь на официальные источники и результаты исследований ученых. На основе анализа результатов научных и практических исследований определен конкретный вред от восприятия информации, содержащей пропаганду культа насилия и жестокости.
Social Perception of the Harmful Effects of Information Containing Propaganda Cult of Violence and Cruelty
Социально вредные последствия восприятия информации, содержащей пропаганду культа насилия и жестокости
Олішевський, О. В. Соціально шкідливі наслідки сприйняття інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості [Електронний ресурс] / О. В. Олішевський // Форум права. – 2016. – № 2. – С. 135–139 . – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/ FP_index.htm_2016_2_22.pdf.
Олішевський О. В. "Соціально шкідливі наслідки сприйняття інформації, що містить пропаганду культу насильства і жорстокості." Форум права 2 (2016): 135–139.
Keywords: Кримінальне право. Criminal Law. Уголовное право; Кримінологія. Criminology. Криминология; Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; соціально шкідливі наслідки; социально опасные последствия; культ; насильство; насилие; жорстокість; жестокость; суспільно небезпечна інформація; общественно опасная информация; information security; information; cruelty; violence; socially dangerous information