Щодо визначення функцій Департаменту кіберполіції Національної поліції України - Береза, В. В.; Bereza, V. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-5931-2194 (Держава та регіони. Серія: Право. – 2019. – № 1 (63). – С. 66-70, 2019)
У статті окреслено етимологію правової категорії «функція», досліджено її взаємозв’язок із поняттям «завдання» в аспекті адміністративного права. Також автором наведено класифікацію функцій Департаменту кіберполіції Національної поліції України, спираючись на аналіз нормативно-правових актів України та враховуючи зміст поліцейської діяльності. Сформульовано авторське визначення функції Департаменту кіберполіції Національної поліції.

The article defines the etymology of the legal category “function”. The conclusion is made about the relationship of the concept of “function” with the concept of “task” in the context of administrative law. The author also provides a classification of the functions of the Cyber Police Department of the National Police of Ukraine, based on an analysis of the legal acts of Ukraine and taking into account the essence of police activities. The author’s definition of the function of the Cyber Police Department of the National Police is formulated.

В статье определена этимология правовой категории «функция». Сделан вывод о взаимосвязи понятия «функция» с понятием «задача» в контексте административного права. Также автором приведена классификация функций Департамента киберполиции Национальной полиции Украины, исходя из анализа нормативно-правовых актов Украины и с учетом сущности полицейской деятельности. Сформулировано авторское определение функции Департамента киберполиции Национальной полиции.
Defining the functions of the Cyber Police Department of the National Police of Ukraine
Определение функций Департамента киберполиции Национальной полиции Украины
Береза, В. В. Щодо визначення функцій Департаменту кіберполіції Національної поліції України / В. В. Береза // Держава та регіони. Серія: Право. – 2019. – № 1 (63). – С. 66-70.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Департамент кіберполіції; Департамент киберполиции; Cyberpolice Department; кіберполіція; киберполиция; cyberpolice; правовий статус; правовой статус; legal status; функції; функции; functions