Методи розвитку стресостійкості в курсантів ВНЗ зі специфічними умовами навчання - Малькова, М. О.; Malkova, M. O. (Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.). – Харків, 2018. – С. 129-131, 2018)
Розглянуто десенсибілізацію і низку тренінгів з оволодіння адаптивною саморегуляцією як методи розвитку стресостійкості у курсантів ВНЗ зі специфічними умовами навчання.

Desensitization and a series of trainings on mastering adaptive self-regulation were considered as methods of developing stress resistance in university cadets with specific learning conditions.

Рассмотрены десенсибилизация и ряд тренингов по овладению адаптивной саморегуляцией как методы развития стрессоустойчивости у курсантов вузов со специфическими условиями обучения.
Малькова, М. О. Методи розвитку стресостійкості в курсантів ВНЗ зі специфічними умовами навчання / Марина Олександрівна Малькова // Психологічні та педагогічні проблеми професійної освіти та патріотичного виховання персоналу системи МВС України : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 30 берез. 2018 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. –Харків, 2018. – С. 129-131.
Keywords: Психологія. Рsychology. Психология; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Юридична психологія. Legal psychology. Юридическая психология; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання; higher educational institutions with specific study conditions; высшие учебные заведения со специфическими условиями обучения; курсанти; cadets; курсанты; стресостійкість; stress resistance; стрессоустойчивость; десенсибілізація; desensitization; десенсибилизация