Проблеми функціонування кінологічних підрозділів в Україні на сучасному етапі - Швець, Д. В.; Shvets, D. V.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-1999-9956; ResearcherID: B-9071-2018 (Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.-практ. семінару (м. Харків, 29 жовт. 2020 р.). – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 5-6, 2020)
Окреслено проблеми функціонування кінологічних підрозділів в Україні на сучасному етапі реформування правоохоронних органів.

The problems of the functioning of cynological units in Ukraine at the present stage of reforming law enforcement agencies have been identified.

Определены проблемы функционирования кинологических подразделений в Украине на современном этапе реформирования правоохранительных органов.
Швець, Д. В. Проблеми функціонування кінологічних підрозділів в Україні на сучасному етапі / Швець Дмитро Володимирович // Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні : тези доп. учасників наук.-практ. семінару (м. Харків, 29 жовт. 2020 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2020. – С. 5-6.
Keywords: Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; кінологічні підрозділи; кинологические подразделения; кінологічна служба; законодавче забезпечення; правоохоронні органи; правоохранительные органы; cynological service; dogs; service dogs