Принципи адміністрування місцевих податків і зборів - Борисенко, В. В.; Borysenko, V. V. (Науковий вісник Міжнародного гуманітарного університету. Сер.: Юриспруденція. - 2014. - № 10-1, т. 1. - С. 89-91, 2014)
Стаття присвячена визначенню загальних і спеціальних принципів місцевого оподаткування в сучасних умовах реформування бюджетних відносин та податкового законодавства України.

The article is devoted to the definition of general and specific principles of local taxation in modern conditions of reforming budgetary relations and tax legislation of Ukraine.

Статья посвящена определению общих и специальных принципов местного налогообложения в современных условиях реформирования бюджетных отношений и налогового законодательства Украины.
Principles of administration of local taxes and fees
Принципы администрирования местных налогов и сборов
Keywords: принципи оподаткування; адміністрування податків; місцеві податки і збори; податкове законодавство; принципи адміністрування оподаткування; principles of taxation; tax administration; local taxes and fees; tax law; principles of tax administration; принципы налогообложения; администрирования налогов; местные налоги и сборы; налоговое законодательство; принципы администрирования налогообложения