Особливості психологічного захисту у працівників органів внутрішніх справ з різним рівнем стресостійкості - Шиліна, А. А.; Shylina, A. A.; Борисенко, Г. В.; Borysenko, H. V.; Шиліна Алла Андріївна (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 355-358, 2012)
Досліджено проблеми зв'язку рівня стресостійкості працівників органів внутрішніх справ з особливостями їх захисних механізмів. Наведено результати емпіричного дослідження та їх висновки.

The problems of connection of the level of resistance to stress of employees of internal affairs bodies with the characteristics of their defense mechanisms are researched. The results of empirical studies and their conclusions are represented.

Исследованы проблемы связи уровня стрессоустойчивости работников органов внутренних дел с особенностями их защитных механизмов. Приведены результаты эмпирического исследования и их выводы.
The features of psychological defense of employees of internal affairs bodies with different levels of resistance to stress
Особенности психологической защиты у сотрудников органов внутренних дел с разным уровнем стрессоустойчивости
Keywords: працівники органів внутрішніх справ; employees of internal affairs bodies; работники органов внутренних дел; стресостійкість; stress resistance; стрессоустойчивость; психологічний захист; psychological protection; психологическая защита