Основи релігієзнавства у школи або молодь до тоталітарних сект - Луценко, І. Г.; Lutsenko, I. H.; ORCID: http://orcid.org/0000-0002-4610-8549 (Актуальні проблеми державно-правового розвитку України в контексті інтеграційних процесів, 2018)
Розглядається вплив тоталітарних сект на найбільш незахищену категорію осіб - дітей і молодь. Наголошено на необхідності надання загальної інформації про сучасне релігійне життя власної держави у шкільній системі освіти. Рассматривается влияние тоталитарных сект на наиболее незащищенную категорию лиц – детей и молодежь. Отмечена необходимость предоставления общей информации про современную религиозную жизнь собственного государства в школьной системе образования. The author considers the influence of totalitarian sects on the most vulnerable category of persons – children and youth. The author has emphasized the necessity of providing general information about the modern religious life of the state into the secondary school education system.
Основы религиоведения в школы или молодежь в тоталитарные секты
BASES OF RELIGIOUS STUDIES IN SCHOOLS OR YOUTH TO TOTALITARIAN SECTS
Луценко, І. Г. Основи релігієзнавства у школи або молодь до тоталітарних сект / // Актуальні проблеми державно-правового розвитку України в контексті інтеграційних процесів : матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 28 травня 2018 р. / Редкол.: С.К. Бостан, Р.М. Максакова, Т.Є. Леоненко. – Запоріжжя : «ЛІРА ЛТД», 2018. – 416 с.
Keywords: тоталітарні секти; тоталитарные секты; Totalitarian sect; релігія; молодь; религия; молодежь; religion; youth