Види нотаріальних дій, що вчиняються за участі фізичних осіб-підприємців - Бережна, І. Г.; Berezhna, I. H. (Наше право. - 2013. - № 8. - С. 128-133, 2013)
У статті розглянуто теоретичні класифікації нотаріальних дій, види нотаріальних дій, що вчиняються з метою охорони та захисту прав та законних інтересів фізичних осіб – підприємців. Визначено особливості вчинення нотаріальних дій за участі фізичних осіб – підприємців. The classification of notarial acts, types of notarial acts done for the purpose of conservation and protection of the rights and lawful interests of individuals - entrepreneurs are described in the article. The features of notarial acts involving individuals - entrepreneurs. В статье рассмотрены теоретические классификации нотариальных действий, виды нотариальных действий, совершаемых с целью охраны и защиты прав и законных интересов физических лиц - предпринимателей. Определены особенности совершения нотариальных действий с участием физических лиц -предпринимателей.
Бережна, І. Г. Види нотаріальних дій, що вчиняються за участі фізичних осіб-підприємців / Бережна Ірина Григорівна // Наше право. - 2013. - № 8. - С. 128-133.
Keywords: Цивільне право. Civil Law. Гражданское право; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; нотаріус; нотариус; notary; нотаріат; нотариат; нотаріальні дії; нотариальные действия; notarial acts; класифікація; классификация; classification; охорона прав підприємців; охрана прав предпринимателей; protection of entrepreneurs' rights