Здійснення розшуку підозрюваного за новим Кримінальним процесуальним кодексом України - Кривонос, І. С.; Kryvonos, I. S. (Право і безпека. - 2012. - № 4 (46). - С. 169-173, 2012)
Досліджено нові положення щодо правових підстав та порядку здійснення розшуку підозрюваного; запропоновано внести зміни до чинного Кримінального процесуального кодексу України.

New provisions of legal bases and procedure of the search of the suspect are studied; changes in the existing Criminal Procedure Code of Ukraine are offered.

Исследованы новые положения правовых основ и порядка осуществления розыска подозреваемого; предложено внести изменения в действующий Уголовный процессуальный кодекс Украины.
Conduction of the search of the suspect by the new Criminal Procedure Code of Ukraine
Осуществление розыска обвиняемого по новому Уголовному процессуальному кодексу Украины
Keywords: підозрюваний; suspect; подозреваемый; порядок розшуку підозрюваного; procedure for searching for a suspect; порядок розыска подозреваемого; Кримінальний процесуальний кодекс України; Criminal Procedure Code of Ukraine; Уголовный процессуальный кодекс Украины