Тактика допиту свідка під час розслідування вбивства, вчиненого у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб - Невгад, В. В.; Nevhad, V. V. (Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 140-143, 2017)
Визначено основні категорії свідків, які підлягають допиту в процесі розслідування вбивства, вчиненого у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб. Сформульовано предмет їх допиту. Особливу увагу приділено специфіці допиту свідків вбивства, оскільки саме ця група свідків реально оцінює небезпеку способу цього виду злочину.

The main categories of witnesses to be questioned in the investigation of a murder committed in a manner dangerous to the lives of many people have been identified. The subject of their interrogation is formulated. Particular attention is paid to the specifics of the interrogation of murder witnesses, as this group of witnesses really assesses the danger of this type of crime.

Определены основные категории свидетелей, подлежащих допросу в процессе расследования убийства, совершенного способом, опасным для жизни многих лиц. Сформулирован предмет их допроса. Особое внимание уделено специфике допроса свидетелей убийства, поскольку именно эта группа свидетелей реально оценивает опасность способа этого вида преступления.
Tactics of interrogation of a witness during the investigation of a murder committed by a way dangerous to the lives of many people
Невгад, В. В. Тактика допиту свідка під час розслідування вбивства, вчиненого у спосіб, небезпечний для життя багатьох осіб / Невгад В. В. // Актуальні проблеми вітчизняної юриспруденції. - 2017. - № 6, т. 4. - С. 140-143.
Keywords: Криміналістика. Criminalistics. Криминалистика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Кримінально-процесуальне право. Criminal and Procedure Law. Уголовное процессуальное право; криміналістична методика; криминалистическая методика; forensic methodology; розслідування вбивств; расследование убийств; investigation of murders; тактика допиту; тактика допроса; interrogation tactics; допит свідка; допрос свидетеля; interrogation of a witness