Окремі аспекти реформування ОВС України - Юнін, О. С.; Junin, O. S. (Форум права. - 2015. - № 1. - С. 382–387., 2015)
Досліджено проблемні питання реформування системи органів внутрішніх справ України. Приділено увагу недолікам існуючої системи правоохоронних органів, розглянуто принципи підвищення професіоналізму працівників ОВС та основні засади реформування системи підготовки кадрів для органів внутрішніх справ. Сформульовано власні пропозиції щодо реформування системи ОВС України.

In the scientific article the problem questions of reformation of the system of bodies of internal affairs of Ukraine are explored. Decentralization of police managements and creation in large town of municipal police which is created in decision of local organs of self-government and financed for their account are offered. Own suggestions in relation to reformation of the system of law enforcement bodies Ukraine are formulated.

Исследованы проблемные вопросы реформирования системы органов внутренних дел Украины. Уделено внимание недостаткам существующей системы правоохранительных органов, рассмотрены принципы повышения профессионализма работников ОВС и основы реформирования системы подготовки кадров для органов внутренних дел. Сформулированы собственные предложения относительно реформирования системы ОВС Украины.
Юнін, О. С. Окремі аспекти реформування ОВС України [Електронний ресурс] / О. С. Юнін // Форум права. –2015. – № 1. – С. 382–387. – Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/jpdf/FP_index.htm_2015_1_63.pdf.
Юнін О. С. "Окремі аспекти реформування ОВС України." Форум права 1 (2015): 382–387.
Keywords: Адміністративне право та процес. Адміністративна діяльність. Administrative Law and Procedure. Administrative Activity. Административное право и процесс. Административная деятельность; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; Internal Affairs Agencies of Ukraine; поліція; національна поліція; реформування; правоохоронні органи; професійна підготовка; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; полиция; национальная полиция; реформирование; правоохранительные органы; профессиональная подготовка; professional training; police; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины