Правовий статус приватного детектива та охоронця за законодавством Російської Федерації - Краснокутський, С. В.; Krasnokutskyi, S. V. (Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 124-129., 2004)
Проаналізовано законодавство Російської Федерації, що регулює відносини у сфері недержавної правоохоронної діяльності. Виявлено особливості правового статусу співробітника приватнодетективної чи охоронної організації в Російської Федерації. Проанализировано законодательство Российской Федерации, регулирующее отношения в сфере негосударственной правоохранительной деятельности. Выявлены особенности правового статуса сотрудника частно-детективной или охранной организации в Российской Федерации. The legislation of the Russian Federation regulating relations in the field of non-state law enforcement is analyzed. The features of the legal status of an employee of a private detective or security organization in the Russian Federation are revealed.
Краснокутський, С. В. Правовий статус приватного детектива та охоронця за законодавством Російської Федерації / С. В. Краснокутський // Вісник Національного університету внутрішніх справ. - 2004. - Вип. 25. - С. 124-129.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Російська Федерація; Российская Федерация; правовий статус; приватні детективи; приватні охоронці; охоронно-детективні структури; правовой статус; частные детективы; частные охранники; охранно-детективные структуры; недержавні правоохоронні структури; негосударственные правоохранительные структуры; private detectives; private security guards; security and detective structures; non-state law enforcement agencies; legal status; Державне адміністративне управління. Адміністративна діяльність. State Administration. Administrative Activity. Государственное административное управление. Административная деятельность