Актуальні проблеми виховної та психологічної роботи поліцейських із дітьми - Мозговий, П. О.; Mozghovyi, P. O. (Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.). - Харків, 2022. - С. 297-298, 2022)
Поліцейський – це обличчя правопорядку, захисту, мужності та багатофункціональності. Поліцейські повинні своїми діями забезпечити формування позитивного ставлення у людей до державних органів. У той же час виховна та психологічна робота поліцейських з дітьми в умовах воєнного стану набувають принципової важливості з огляду на постійне перебування поліцейських поряд з населенням.

A policeman is a person of law and order, protection, courage and versatility. The police must take action to ensure that people have a positive attitude towards public authorities. At the same time, the educational and psychological work of police officers with children in martial law is of fundamental importance given the constant presence of police officers near the population.

Полицейский – это лицо правопорядка, защиты, мужества и многофункциональности. Полицейские обязаны своими действиями обеспечить формирование положительного отношения у людей к государственным органам. В то же время воспитательная и психологическая работа полицейских с детьми в условиях военного положения приобретают принципиальную важность учитывая постоянное пребывание полицейских рядом с населением.
Мозговий П. О. Актуальні проблеми виховної та психологічної роботи поліцейських із дітьми / П. О. Мозговий // Проблеми сучасної поліцеїстики : тези доп. наук.-практ. конф. (м. Харків, 20 квіт. 2022 р.) / МВС України, Харків. нац. ун-т внут. справ, Ф-т № 6, Каф. правоох. діяльності та поліціїстики, Наук. парк «Наука та безпека». - Харків, 2022. - С. 297-298.
Keywords: Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; Україна. Ukraine. Украина; Психологія. Рsychology. Психология; діти; національно-патріотичне виховання; виховні бесіди; психологічна робота поліцейських; виховна робота поліцейських; Національна поліція України. National police of Ukraine. Национальная полиция Украины; Национальная полиция Украины; National police of Ukraine; Освіта. Педагогіка. Education. Pedagogy. Образование. Педагогика; дети; национально-патриотическое воспитание; воспитательные беседы; психологическая работа полицейских; воспитательная работа полицейских; children; national patriotic education; educational conversations; psychological work of the police; educational work of the police; поліцейські; полицейские; policemen