Філософія християнської релігії щодо захисту права власності - Галунько, В. В.; Galunko, V. V. (Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 336-343, 2007)
Досліджено вплив християнської релігії на правову охорону суб’єктів права власності. The influence of the Christian religion on the legal protection of property rights subjects is investigated. Исследовано влияние христианской религии на правовую охрану субъектов права собственности.
The philosophy of the Christian religion on the protection of property rights
Философия христианской религии о защите права собственности
Галунько, В. В. Філософія християнської релігії щодо захисту права власності / В. В. Галунько // Вісник Харківського національного університету внутрішніх справ. – 2007. – Вип. 39. – С. 336-343.
Keywords: Філософія. Логіка. Philosophy. Logic. Философия. Логика; Наукові публікації. Scientific publications. Научные публикации; релігійна філософія; религиозная философия; religious philosophy; релігія; религия; religion; захист права власності; защита прав собственности; protection of property rights