Національні та міжнародні механізми захисту прав людини - ХНУВС; Kharkiv National University of Internal Affairs (Харків: Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2008. – 224 с., 2008)
Збірник склали тези доповідей учасників науково-практичної конференції, присвяченої проблемам захисту прав і свобод людини. Для науковців, правоохоронців-практиків, слухачів, курсантів та студентів юридичних вузів.

The collection contains thesis papers of the participants of conferencies on the problems of protecting human rights and freedoms. For scholars, law enforcement practitioners, students, cadets of Universities.

Сборник составили тезисы докладов участников научно-практической конференции, посвященной проблемам защиты прав и свобод человека. Для ученых, правоохранителей-практиков, слушателей, курсантов и студентов юридических вузов.
Матеріали міжнародної науково-практичної конференції
Національні та міжнародні механізми захисту прав людини : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. (м. Харків, 19-20 верес. 2008 р.) / МВС України, Харк. нац. ун-т внутр. справ. – Харків: Вид-во Харк. нац. ун-ту внутр. справ, 2008. – 224 с.
Keywords: Materials of conferences. Збірники матеріалів наукових конференцій. Сборники материалов научных конференций; Збірники матеріалів наукових конференцій. Materials of conferences. Сборники материалов научных конференций; Україна. Ukraine. Украина; захист прав людини; защита прав человека; human rights and freedoms; Органи внутрішніх справ. Internal affairs agencies. Органы внутренних дел; Internal Affairs Agencies; органы внутренних дел; правоохоронна діяльність; правоохранительная деятельность; law enforcement activity; Міжнародне право .International Law. Международное право; міжнародні стандарти; международные стандарты; international standards; Конституційне право. Constitutional Law. Конституционное право; захист прав дитини; защита прав ребёнка; children rights